top of page

История и мисия

DayOff е създаден с много хъс и желание от хора, които цял живот се занимават със спорт, обичат планината и природата и търсят винаги нови приключения.

 

DayOff е бутиков магазин, специализиран в продажбата на ски екипировка, туристически обувки, планинско и спортно облекло. Това е първият и единствен вносител в България на италианската марка Montura, която има дистрибутори в цял свят. Вносител е и на френската дизайнерска марка Poivre Blanc.

Зад DayOff стоят двама ентусиати, които живеят в „непрекъснато движение“. Нашата основна идея е да предлагаме дрехи и обувки, които ние лично харесваме. Именно затова се спряхме на тези две марки, които съчетават това, което ние търсим – качество от най-високо ниво и дизайн, който да пасва перфектно на нашата визия. Искаме, когато сме сред природата да се чувстваме в унисон с нея. За да можем да се насладим изцяло на усещането и силата, която планината ни дава, независимо дали сме на преход или караме ски, искаме да сме облечени с дрехи и обувки, които да са удобни, с които да ни е толкова комфортно, че да можем да се потопим напълно в това невероятно преживяване.

Couple Looking at Landscape
Свържете се с нас

Благодарим за Вашето съобщение!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page